Home » » Ενημερώστε ΤΩΡΑ τους καταναλωτές! Οι διαμεσολαβούντες ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να προεισπράξουν ασφάλιστρα!

Ενημερώστε ΤΩΡΑ τους καταναλωτές! Οι διαμεσολαβούντες ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να προεισπράξουν ασφάλιστρα!

Written By Unknown on Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 | 12:46 μ.μ.

Ενημερώστε ΤΩΡΑ τους καταναλωτές! Οι διαμεσολαβούντες ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να προεισπράξουν ασφάλιστρα!

Σκληρές μάχες δίνουν οι διαμεσολαβούντες για να εισπράξουν ασφάλιστρα σύμφωνα με τις πράξεις 30 και 31. Οι πελάτες δεν είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ για τις αλλαγές και δεν πείθονται εύκολα στην άμεση προπληρωμή βάσει ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΥΠΩΝΩ. Εγκαταλελειμμένοι οι ασφαλιστές από τα επαγγελματικά σωματεία τους προσπαθούν να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες όπου η ανεργία και η οικονομική κρίση δεν τους βοηθά να εφαρμόσουν τους κανόνες που ισχύουν από 1.1.2014. Κανένα σωματείο, ούτε η Ένωση, ούτε οι Εταιρίες εξέδωσαν ανακοινώσεις προς το κοινό.
Ειδικά η ΠΟΑΔ που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο διαμεσολαβούντων που πλήττονται από τις νέες αλλαγές, ασχολείται με δευτερευούσης προτεραιότητας θέματα, όπως τα συνδικαλιστικά και προσωπικά των σχέσεων στις εκλογές και τις εσωτερικές διαμάχες με μέλη της (απαράδεκτες φράσεις ακούστηκαν από μέλη της στο τελευταίο Δ.Σ λένε πληροφορίες μας και ούτε απάντησε ακόμη σε άρθρο μας). Τα ίδια ισχύουν και για τον άλλο σύλλογο ΠΣΑΣ (των ασφαλιστικών συμβούλων) όπου ακόμα δεν μάθαμε πόσοι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές (λένε ότι συμμετέχουν μέλη με 10-15 ψήφους) και με πόσους ψήφους συμμετέχουν κάποια μέλη και πως εκπροσωπούν τις 15-20000 ανεξάρτητων ασφαλιστών! (Πολλά ακούστηκαν και εκεί για πολλά και για την παρέμβαση του κ. Γ. Καραβία με τις αστικές ευθύνες ασφαλιστών και την νομική προστασία). Έντρομοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβούντες παρατηρούν όσα συμβαίνουν και όσα υποχρεούνται να κάνουν ΧΩΡΙΣ ουσιαστική βοήθεια και ενημέρωση και με εισόδημα που δεν φτάνει να ζήσουν.
Περιμένουν όλοι ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρέμβαση και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση του κοινού για το τι επιβάλλει στις εταιρίες η εποπτεία. Τραυματισμένοι, με κολάρα στο λαιμό και δεμένα χέρια δε μπορούν να βοηθήσουν την ασφαλιστική μας αγορά.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου